Cautare

1632 de rezultate pentru "antena 1 calarasi" (2.77 secunde)
Site-ul STOP DEFRISARILOR a publicat o stire alarmanta din care rezulta ca anumite portiuni din padurea de langa Plaja Mare din Calarasi sunt defrisate! Stirea a fost share-uita si pe alt site, Realitatea din Calarasi, grup de opinie, si a starnit, fireste, comentarii pline de revolta si naduf.
Realitatea din Calarasi publica un text despre Muzeul Municipal Calarasi, infiintat in anul 2014, insotit de fotografia directorului muzeului, dl Radulescu Florin. ... E total deplasata comparatia intre incompetentul de Calarasi si Videanu.Videanu a facut multe lucruri frumoase in Bucuresti,asta ce a facut in Calarasi:
Actualitatea de Calarasi si Adevarul informeaza: ... Ca de fie care data, si in acest an, sarbatoarea este organizata de Primaria Calarasi. ... Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor si de un sobor de preoti, la Biserica Alexe din Calarasi.
Pe pagina de Facebook a Muzeului Dunarii de Jos din Calarasi a aparut urmatorul text: ... Silvia Marinescu-Bilcu (80 ani) si aniversarii a 65 ani de muzeografie la Calarasi. ... Expozitia este organizata in colaborare cu Muzeul Municipal Calarasi si Muzeul Judetean Ialomita. ... 1.
calarasi.ro.eventsdroid.com informeaza: MUZEUL DUNARII DE JOS CALARASI. ... Progresului, 4, Luni 20 martie, ora 14 In perioada 20 martie - 10 aprilie, publicul poate viziona expozitia de replici de dinozauri, realizata de MDJ Calarasi in colaborare cu Directia Patrimoniu Cultural Universitar din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca.
Astazi s-au terminat lucrarile de reabilitare ale Parcului Central din municipiul Calarasi (Autor: Pirloaga Marian ) Una dintre ambitiile primarului Dragulin, reabilitarea Parcului Central din Calarasi a devenit astazi realitate.
Adevarul de Calarasi informeaza: ... Crucea Marinarilor â€" Parcul Central al Municipiului Calarasi â€" depunerea coroanelor de flori de catre reprezentanti ai institutiilor si organizatiilor din municipiul Calarasi;
Adevarul de Calarasi informeaza: ... Crucea Marinarilor - Parcul Central al Municipiului Calarasi - depunerea coroanelor de flori de catre reprezentanti ai institutiilor si organizatiilor din municipiul Calarasi;
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
De fapt, el a fost, inainte de deveni primar, unul dintre liderii miscarii culturale din Calarasi, in anul 1926 infiintand, alaturi de alte personalitati locale, Universitatea Populara Ialomita.
Actualitatea de Calarasi informeaza: ... in aceasta asa zisa piata oricand gasesti un focar de infectie, administrat de Primaria Calarasi. ... - Cu ce se ocupa Primaria Calarasi nu intelegem,spun oamenii in varsta, care vin aici sa cumpere, pentru ca alta piata nu mai este in zona, ci doar la Farfuria.
Cine a construit tunelurile secrete din Calarasi? (Catalin Nitu) Calarasi, oras situat la malul Dunarii, in vecinatate cu Bulgaria.
ADEVARUL DE CALARASI: ... Retroparada toamnei - Asociatia Retromobil Club Romania (plecare zona BRICODEPOT- sosire Hotel Calarasi-ora 12.00, unde masinile de epoca vor putea fi admirate pana la ora 15.30);
5 martie 1944) a fost un deputat roman in legislatura 1990-1992, ales in judetul Calarasi. ... El conduce biroul de arhitectura General Concept din Calarasi. xxx L-am cunoscut pe arhitectul Dorin Mitisor la un simpozion de arhitectura din Calarasi, desfasurat in anii 80.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. Un portret exact al unui om plecat din Calarasi in lumea larga a Bucurestiului.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
In Calarasi exista o pizzerie absolut minunata, decorata foarte frumos de doi oameni iubitori de arta, sotii Eugen si Paula Schiopu. ... Si pentru ca reclama este sufletul comertului, Eugen, care conduce aceasta afacere de ani buni, ne spune ca sunt cei mai cautati la cateringul pe pizza, din Calarasi.
O veste proasta pentru calaraseni aflam din publicatia online Atitudinea din Calarasi: ... Calarasi incepand cu 2014. ... Calarasi ne prezinta proiectul pentru acel parc.
Apicultorul PAVEL TUDOREL participa la Targul de Produse Agroalimentare Romanesti din Calarasi cu miere si produse apicole. Targul traditional este organizat in perioada 10 -13 octombrie 2019, in centrul municipiului, intr-un cadru sarbatoresc, in spatiul dintre Prefectura si Consiliul Judetean Calarasi.
Calarasi, D. ... Calarasi si M. ... Calarasi, toti cunoscuti cu antecedente penale. In aceasta dimineata, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Sectorului 3, au fost efectuate mai multe perchezitii domiciliare in orasul Budesti si comuna Curcani din judetul Calarasi, la adresele unde locuiesc persoanele suspecte de comiterea acestei fapte.
google-analytics.com